Mikä olisikaan vaikeampaa kuin olla tekemättä mitään. Mindfulness-harjoitteiden aloittaminen omatoimisesti kysyy hurjasti päättäväisyyttä ja keskittymiskykyä, mutta toisaalta kynnys ohjatuille tunneille lähtemiseen voi olla suuri.

Calm on erinomainen apu juuri tällaisiin tilanteisiin. Selkeä, laadukas ja aloitteilijaystävällinen mobiilisovellus tekee kotona rauhoittumisesta huomattavasti selkeämpää ja tarjoaa kaikki työkalut uuden tavan luomiseen.

Miellyttävää ohjausta

Ohjatut kokonaisuudet ovat ehdottomasti sovelluksen parasta antia. Ilmaisversiossa voit käydä läpi 7 Days of Calm -nimisen ohjelman, joka toimii erinomaisena ensikosketuksena meditointiin. Jakso kestää nimensä mukaisesti viikon ja se pitää sisällään joka päivälle oman kymmenminuuttisen, joiden aikana harjoitellaan vähitellen hengittämistä, keskittymistä ja yhä rennompaa rauhoittumista.

Samalla pääset karistamaan pois mahdolliset ennakkoluulot, joita monella voi olla meditointia kohtaan. Arkipäivän mindfulness on lopulta hyvin harmitonta hetkeen keskittymistä, eikä se vaadi mitään poppakonsteja tai uskonnollisia yhteyksiä.

Hyvän alkuopastuksen lisäksi sovellus mukautuu jatkossakin hyvin käyttäjän tarpeisiin. Teemaviikkojen lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös yksittäisiä, ohjattuja harjoituksia sekä vapaata mietiskelyä ilman ohjaajan ääntä.

Calm erottuu vastaavien sovellusten joukosta edukseen pientenkin asioiden ammattitaitoisella toteutuksella. Ohjaajan ääni on hyvin miellyttävä ja kerronta luontevaa, mutta lisäksi taustalle voi valita kuuluvaksi vaikka sateen ropinaa tai veden liplatusta. Sovellus pitää myös kirjaa meditointiin käytetystä ajasta ja peräkkäisten meditaatiopäivien putkista, joten rauhoittumiseen on melkoisen helppoa jäädä koukkuun.

Innokkaimmat meditoijat haluavat varmasti kuukausimaksullisen mallin, jonka myötä avautuu lisää moniosaisia kokonaisuuksia sekä alati vaihtuva päivän meditaatio. Ilmaisversiolla pääsee kuitenkin hyvin alkuun, joten kannattaa ladata sovellus jo tänään.

Lataa Calm Android-laitteille Play-kaupasta
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calm.android

Lataa Calm iOs-laitteille App Storesta
https://itunes.apple.com/us/app/calm-meditation-techniques/id571800810?mt=8

Testaa selainversiota tietokoneella
https://www.calm.com/Kommentoi aihetta


Siirry työkalupalkkiin